Dobrodošli na MIX MASTER

MixMaster by AEON

Oduvijek ste željeli originalni flavor, specifičan koncentrat aroma krojen po vašoj želji s okusima koje vi želite – MIX MASTER je prava stvar za vas.

Putem donje forme jednostavno odaberite primarnu, sekundarnu i tercijarnu aromu. Ne morate odabrati tri arome, možete odabrati dvije. Ovisno o broju aroma sama cijena usluge je manja ili veća. Tako da:
– mix s jednom aromom je 50kn
– mix kombinacije dvije arome je 75 kn
– mix s kombinacijom tri arome je 95 kn
– osim aroma možete odabrati dodatni zaslađivač, što je dodatnih 5kn

Primarna aroma će uvijek biti dominanta, sekundarna će biti “srednja” nota a tercijarna aroma će biti ona finalna koja će upotpuniti mix. Stoga će primjerice mix Limun, Lubenica, Mentol imati drugačiji okus od Mentol, Limun, Lubenica.

Nakon odabranih opcija i ispunjene forme nama stiže mail poruka s vašim odabirom. Ubrzo nakon toga dobit ćete mail s ponudom te nakon uplate krećemo u miksanje :)

Finalni rezultat koji stiže na vašu adresu je 10 ml milksa u staklenoj bočici koji ćete koristiti maksimalno 10% osim ako ne naglasimo da ide manje.

Zašto koristiti uopće ovu uslugu, pa mogu sam kupiti tri arome?
Prednost korištenja ove usluge je višestruk:
1. u mnogim slučajevima nekih aroma ide vrlo vrlo mali postotak, bočica će vam stajati mjesecima ako ne i godinama te će te je na kraju možda i baciti.

2. Nismo ograničeni samo na jednog proizvođača tipa Capella, Flavor Apprentice ili FlavorArt, radimo sa mnoštvom proizvođača (od kojih neki nisu dostupni u maloprodaji) te na raspolaganju imamo preko 600 različitih aroma različitih proizvođača.

3. U čitavom spektru ponude na svjetskom tržištu u našem istraživanju izabrali smo za vas one najbolje arome. Određene arome pojedinih proizvođača su bolje od drugih, Jagoda od TPA je bolja od primjerice jagode koju radi Cappela. Svojim iskustvom te dugoročnim istraživanjem došli smo do odabira top aroma svjetske ponude i ubaciti ćemo u mix upravo onu aromu za koju smatramo da je najbolja u odnosu na ostatak odabira.

4. Postoci, postoci… koliko posto nečega ide u mix?
Naše dugogodišnje istraživanje različitih mikseva daje nam kvalitetnu sliku te na kraju krajeva ideju koliko posto određene arome bi trebalo ići u mix. No birajte mudro jer ukoliko odaberete neobičnu kombinaciju očekujte da će i sam finalni rezultat biti neobičan, što donekle i je čar mixanja :)

Par pravila

  1. Ova ponuda vrijedi isključivo za plaćanje unaprijed.
  2. U ponudu će biti uključeni i troškovi prijevoza poštom u iznosu od 30kn.
  3. Rok isporuke može varirati, ovisno o mogućnostima i vremenu to može biti i do 5 radnih dana.
  4. Svakom odabiru pristupamo krajnje ozbiljno, svaki mix ćemo osobno testirati. no ne možemo garantirati da ukoliko odaberete krajnje nekompatibilne komponente da će finalni rezultat biti “ukusan”. Neke arome jednostavno nisu spojive no ukoliko želite i odaberete mi ćemo se potruditi izvući maksimum, no reklamacije na žalost ne prihvaćamo s obzirom da se radi o miksu po vašem odabiru.