AEON d.o.o.

Aeon je tvrtka, no malo drugačija. Prvenstveno je tu strast, strast za istraživanjem svijeta aroma kreacijom neobičnih kombinacija i receptura. Ne smatramo ovo poslom na kojem moramo biti od 8 do 4 da zaradimo novac, već je to za nas oblik umjetnosti i način da se izrazimo. Naše recepture predstavljaju našu strast za istraživanjem stotina kombinacija i naš cilj je stvoriti originalne i okusom kompleksne mikseve u svim kategorijama (od duhanskih do desertnih).

Ta strast beskonačne potrage za savršenom aromom je prva naša prednost spram drugih proizvođača.

Druga prednost je to što se ne želimo obvezati na jedan izvor aroma, ne koristimo isključivo samo jedan brand. S jedne strane to znatno poskupljuje proizvod no s druge strane testiranjem stotina i stotina različitih aroma različitih renomiranih proizvođača iz svih dijelova svijeta možemo stvoriti miks upravo onako kako smo ga zamislili, upravo onakav kakav treba biti.

Aeon je engleska riječ, na hrvatskom eon, dolazi iz starogrčkog te je pomno izabrana kao naziv tvrtke zbog svog značenja i kako je ono povezano sa samim proizvodima.

Eon ima više različitih značenja, ona prva su bila “životna snaga”, “generacija”, “život”. Kasnije je opće prihvaćeno značenje izuzetno dugog vremenskog razdoblja, bezvremensko, zauvijek.

AEON riječ savršeno opisuje cilj tvrtke u smislu revolucionarnog proizvoda za revolucionarnu tehnologiju.

Vjerujemo u to da imamo prilike živjeti za vrijeme jednog velikog revolucionarnog tehnološkog boom-a s pojavom proizvoda koji prema svim znanstvenim istraživanjima pridonosi zdravlju pušača te im asistira u prestanku pušenja kancerogenih industrijskih cigareta.

Kvalitetu postižemo na nekoliko načina:
– apsolutnim prihvačanjem najviših standarda u proizvodnji farmaceutskih i kemijskih proizvoda te dobre laboratorijske prakse (iako naši proizvodi ne spadaju pod medicinske proizvode, lijekove ili medicinske proizvode za odvikavanje od pušenja)
– provjerenim i strogo kontroliranim izvorima sirovina od kojih se proizvod spravlja
– strogim nadzorom nad kvalitetom ambalaže, sva ambalaža je farmaceutske kvalitete
– precizno utvrđenim procedurama i koracima pred proizvodnog i proizvodnog procesa kako bi se dobila ujednačena kvaliteta svakog proizvoda
– strogo propisanim uvjetima skladištenja kako bi proizvod zadržao sva kvalitativna i kvantitativna svojstva

Naš cilj

Naš cilj je staviti prefix “super” ispred riječi “premium” kada je u pitanju naša proizvodna linija i to ne isključivo vezano za kakvoću već i višeslojnu kompleksnu aromu naših proizvoda.

Cilj je i predstaviti tržištu superpremium proizvode iznimne kvalitete. Obraćamo pozornost na apsolutno sve detalje i elemente vezane uz sam proizvodni proces te se ne zadovoljavamo s ničim manjim od savršenog. Rigoroznim testiranjem sirovina, formula i na kraju samih proizvoda te i konstantnim istraživanjem i unapređenjem proizvodnog procesa stvaramo vrhunske proizvode.

Dugotrajnim istraživanjem i mnogobrojnim savjetovanjima s vrhunskim stručnjacima iz više različitih područja ustanovili smo proizvodni proces te formirali protokole i formule koje trenutno znaju isključivo dvije odgovorne osobe unutar tvrtke.

Naš plan za budućnost svodi se isključivo na proširenje proizvodnog pogona kako bi se mogla zadovoljiti konstantno rastuća potražnja za našim proizvodima uz naravno uvjet zadržavanja kvalitete.

Vizija

Konstantnim praćenjem tehnologija i tehnoloških procesa te prilagođavanjem našeg poslovanju najnovijim metodama želimo stvoriti najbolji mogući proizvod.

Misija

Iskoristiti stečeno znanje dugog i zahtjevnog istraživanja te stvoriti superpremium klasu proizvoda. Naš moto: uvijek dajemo više.

Tko stoji iza projekta

AEON d.o.o. je rezultat entuzijazma i želje da se predstavi tržištu novi brand i nova ponuda proizvoda superpremium kvalitete. Sam proces organiziranja projekta započeo je još 2014. godine. U razdoblju od 2014. godine do momenta samog osnutka tvrtke 2016. prošli smo izuzetno detaljnu istraživanje, razvoj i pripremu na sve aspekate vezanih uz proizvod, proizvodni proces te plasman i distribuciju proizvoda.

Ukoliko imate pitanja kontaktirajte nas bez ustručavanja putem AEON d.o.o. kontakt forme.

NAPOMENA!

Naši proizvodi ne spadaju u medicinske proizvode za odvikavanje od pušenja niti je svrha ovog proizvoda odvikavanje od pušenja analognih cigareta (iako ih mnogi korisnici kao takve koriste). AEON d.o.o. nije farmaceutska tvrtka te proizvodi iz našeg asortimana ne spadaju u lijekove. Sve naše proizvode koristite isključivo na vlastitu odgovornost. Ne smiju ih koristiti osobe ispod 18 godina, trudnice ili dojilje.