•  

    Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj više

Take a

break…

Pridružite nam se dok otkrivamo svijet okusa.

…enjoy the

Journey

Journey Private Reserve Jinx

Journey

Journey je prva linija proizvoda koju smo predstavili tržištu još 2016. godine. Sama linija sadrži nekoliko kategorija proizvoda kao primjerice Journey classic seriju – stare old school recepture razvijene u “underground” fazi, ili “Journey black line” – serija proizvoda najnovijih modernih receptura miksanih do savršenstva. Take a break, enjoy the Journey!

SHAKE Popcorn

SHAKE

SHAKE je druga linija proizvoda koju smo predstavili tržištu krajem 2017. godine. S obzirom da su Journey proizvodi bili razvijeni u vrijeme kada su postojali samo MTL atomizeri, kreirali smo posebnu liniju – SHAKE – koja je bila pogodna i za DL tankove te koje nije potrebno steepati. Stoga – Don`t steep, just SHAKE!

OEM razvoj okusa

Ne punimo samo boćice već i razvijamo okuse za vas! Mnoge tvrtke i vaperske zajednice prepoznale su kvalitetu receptura Journey i SHAKE. S obzirom na to s mnogima od njih surađujemo na način da smo razvili okuse za njih te proizvodimo proizvode s njihovim brandom.

Koje su

naše prednosti?

Hobi koji je prerastao u suludu potjeru za novim okusima gdje se svakodnevno pitamo – što možemo još smiksati? Jeste li ikada pokušali zamisliti boju koja ne postoji? Eto, mi pokušavamo smiksati aromu koju još nitko nije probao!

Godine iskustva

S obzirom da miksamo dugi niz godina stekli smo poprilično iskustvo kada je u pitanju spajanje različith okusa u jedan novi. S vremenom smo razvili svoj karakterističan stil koji je prepoznat od strane mnogih naših kupaca.

Prva stvar koju smo odlučili kada smo oformili AEON je skup pravila kojih ćemo se pridržavati, tkzv. “Journey standard”:
– svaki miks u svim svojim verzijama mora proči detaljno blind test testiranje
– nema mjesta za “ok je” miks u ponudi – samo najbolje ocijenjeni miksevi (s ocjenama 4.5 do 5) idu u proizvodnju
– ne smije se osjetiti neugodan okus kemije
– izbjegavanje svih aditiva, pojačivaća okusa, zaslađivaća
– maksimalno 10% arome u mix
– “odaberi najbolju aromu koja paše u mix a ne onu koja ti je najlakše dostupna”
– bez jeftinih “jedna aroma + sladilo + hladilo” mixeva

Vodimo brigu o našim partnerima i klijentima. Naš cilj nije samo “prodati bez obzira na sve” – smatramo da su naši proizvodi prodani ne kada ih mi prodamo putem veleprodajnog kanala već kada naš veleprodajni partner proda proizvode krajnjim kupcima – štoviše – kada se ti kupci vrate po još! Tada možemo reći “misija uspješna”! Stalno smo u potrazi za novim partnerima i kako bi pokazali naše ozbiljne namjere svim našim partnerima možemo ponuditi razne pogodnosti kao što su:
– odgoda plaćanja
– testni period prodaje
– marketing podrška Zašto to radimo?
Zato što vjerujemo u naše proizvode!

Every Journey is different, we all choose our own paths.
Vizija i Misija

Vizija

Stvoriti univerzalni miks – recepturu koja će biti prihvaćena od strane svih korisnika bez obzira koju vrstu okusa preferiraju.

Misija

Dostići svjetsku prepoznatljivost naših glavnih brandova Journey, SHAKE i Wildbury kreirajući jedinstvene recepture koristeći sastojke farmaceutske i food grade kvalitete javiše čistoće.

AEON vremenska crta

2016

Službeni početak

AEON d.o.o. je osnovan 2016. godine. Prije toga smo bili prepoznatljivi samo kao “underground” mikseri vape zajednice. Tokom perioda od 2014. do 2016. je nastala većina naših Journey classic receptura. Kada smo spoznali popularnost i jedinstvenost naših mikseva odlučili smo otvoriti tvrtku.

2017

Zauzimanje pozicije na lokalnom tržitu

Journey se prvi puta pojavio u prodaji krajem 2016. godine i to kao posljednji (osmi) proizvođač u Hrvatskoj. U samo šest mjeseci Journey brand je bio dostupan u svim većim vape shopovima u Hrvatskoj. U to vrijeme smo sudjelovali i u najvećem “blind testiranju” koje je dovelo do suradnje s FB grupom Vaperska Škvadra.

Do kraja 2017. godine izbacili smo SHAKE proizvode.

2018

Najpopularniji brand u Hrvatskoj

Pred kraj 2017. godine napravili smo opsežno marketing ispitivanje na preko 3000 korisnika s ciljem da doznamo poziciju Journey branda na tržištu. Prema rezultatima ispitivanja Journey brand je bio u tom momentu treći najprepoznatljiviji brand u Hrvatskoj s time da je vrlo bitna činjenica kako je Brand 1 bio na tržištu 6 godina dok je Brand 2 bio četiri godine.

S početkom 2018. godine izbacili smo prvi proizvod iz nove Journey black serije – berliner – koji je postao trenutni hit.

Nastavili smo suradnju s FB grupom “Vaperska Škvadra” te započeli nekoliko sličnih projekata sa Slovenskim vape shopom “Vape Mania” te FB zajednicom s preko 25 000 članova – Vape Stradom.

Sredinom 2018. godine izbačeni su prvi proizvodi iz Wildbury linije.

Krajem 2018. godine pokrenuli smo ponovno opsešno istraživanje tržišta koje je pokazalo kako je AEON d.o.o. sa svojim proizvodnim linijama Journey, Wildbury i SHAKE najprepoznatljiviji brand s najvećim udjelom kao pojedinačni proizvođač.

2019

Svjetsko tržište

Naši proizvodi se već danas mogu kupiti u nekim zemljama EU kao što je Slovenija, Bugarska, Irska i Francuska, no naš glavni cilj za 2019. godinu je širenje poslovanja na EU tržište.

Nekoliko slika naših proizvoda…

Ovdje možete vidjeti nekoliko slika naših proizvoda, već kad ih ne možete probati 🙂

I…sviđa li vam se to što ste vidjeli?
Bacite nam mail!

AEON d.o.o.

Adresa: 1. Gajnički vidikovac 30
Poštanski broj: 10090
Grad: Zagreb
Država: Hrvatska, Europa
PDV broj: 14902895532
SWIFT: PBZGHR2X
IBAN: HR2323400091110774848

Službena mail adresa: [email protected]
Službeni web shop: journey-liquids.com

Direktor društva: Hrvoje Šavor – [email protected] (385 91 44 777 00)
CEO: Viktor Huis – [email protected]

Only humans can solve this compicated math! − 7 = 2

Izrada internetske stranice sufinancirana je sredstvima pomoći Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“ iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Saznaj Više >

Only humans can solve this compicated math! − 4 = 5

Aeon.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Nastavkom pregleda web stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati klikom na Politika privatnosti